FAIL (the browser should render some flash content, not this).
FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Termeni si Conditii de utilizare
Definitia termenilor si a conditiilor de utilizare - Utilizarea acestui website, precum si continutul si serviciile oferite sunt disponibile pentru folosire numai in termenii si conditiile urmatoare. La accesarea website-ului sau a oricaror pagini din acesta, utilizatorul consimte validitatea termenilor si conditiilor de utilizare din versiunea curenta. Daca utilizatorul nu este de acord cu un termen sau cu toti termenii si conditiile de utilizare, folosirea acestui website va fi intrerupta. Proprietarul isi rezerva dreptul de a modifica sau a innoi termenii si conditiile oricand fara notificare.
Servicii oferite - Proprietarul ofera continutul si informatiile din acest website in scopuri comerciale. Proprietarul acestui site isi rezerva dreptul de a inceta sau de a restrictiona operarea acestui website si nu are nici o responsabilitate pentru disponibilitatea permanenta neintrerupta sau neafectata a acestui website si a continutului sau.
Scopul folosirii. - Continutul si informatiile website-ului se adreseaza utilizatorilor personali, nu comerciantilor; nu poate fi downloadat, copiat, procesat sau distribuit in scopuri comerciale cu exceptia acelor sectiuni oferite special pentru download-are si definite clar pentru acest scop. Utilizatorii pot printa parti ale website-ului pentru utilizare in scop personal.
Obligatiile utilizatorului - Utilizatorul acestui website este obligat ca la fiecare folosire a website-ului si a serviciilor oferite, sa se comporte intr-o maniera legala. Utilizatorul nu are dreptul sa foloseasca mecanismele, aplicatiile software si alte secvente care ar putea, in combinatie cu website-ul, sa cauzeze daune sau intreruperi ale site-ului.
Legislatia aplicabila si solutionarea in justitie

Pentru folosirea acestui website, precum si pentru aplicarea acestor termeni si conditii se aplica legislatia romaneasca in vigoare.
RobeAvocati.Com © 2011 | Termeni si condiţii de utilizare